Diensten

SCHILDERWERK BINNEN
Binnenschilderwerk is vaak een verfraaiing van uw interieur. Dit gaat om wanden, ramen, kozijnen en deuren in uw woning. Het dient ook om bescherming van uw hout- en muurwerk. Mooi schilderwerk geeft iets extra’s aan tot het interieur van uw huis!

Lees verder

SCHILDERWERK BUITEN
Van Beers Schilderwerken is specialist in het schilderen en onderhouden van de buitenzijde van uw huis of bedrijfspand. Daar profiteert u direct van, want professioneel schilderwerk en onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw vastgoed, maar het vermindert ook onderhoudskosten in de toekomst.

Lees verder

HOUTROTREPARATIE
Schilderwerk valt of staat met de conditie van de ondergrond. Om kwalitatief een goed en mooi stukje schilderwerk te krijgen is een goede “gezonde” ondergrond van groot belang. Veel problemen kunnen voorkomen in de ondergrond.

Lees verder

GLASZETTEN
Onze glaszetters kunnen uiteenlopende soorten glas leveren en plaatsen. Van allerlei soorten figuurglas en isolerende beglazing tot veiligheids- en gelaagd inbraakwerend glas. Isolerende beglazing werkt tevens energiebesparend en geeft een verbetering van het wooncomfort.

Lees verder

ONDERHOUDSPLAN
Een object in perfecte conditie vertegenwoordigt een grotere waarde en heeft een betere uitstraling. Door middel van het Onderhoudsplan bent u verzekerd van vakwerk uitgevoerd door vakmensen. Van Beers Schilderwerken levert maatwerk, maakt gebruik van de beste producten en gereedschappen en voert de opdracht vakkundig uit.

Lees verder

WINTERSCHILDER
Veel mensen stellen onderhoud aan hun huis uit tot het warm en zonnig is. Wij kunnen dit onderhoud als winterschilder ook voor u in de wintermaanden verrichten. Dit levert u veel voordeel op. Schilderwerk binnen, behangen en sauzen: het kan allemaal prima in de winter.

Lees verder

EXTRA DIENSTEN
Van Beers Schilderwerken beschikt over een groot netwerk aan specialisten en vakmensen. En kan alle diensten, zelf of via relaties, voor u verzorgen. Benieuwd?

Lees verder